Ceník

23.02.2014 18:09

Rozděluji 2 typy cesty: a) mnou stanovená trasa a termín (viz aktuální trasy a temríny) 

Při této trase vybírám pouze příspěvek na dopravu, což je orientačně:
Praha - Brno / Brno - Praha 50,- Kč / zvíře, Praha - Novojičínsko 70,- Kč / zvíře, Brno - Ostrava 70 Kč,- / zvíře.

Příspěvek na dopravu určuji dle druhu zvířat, počtu zvířat a délky trasy.

                                        b) cesta na objednávku

Občas mi příjde email či telefon od zájemce, který by potřeboval pomoci s přepravou zvířete z měst, do kterých nejezdím, ale zájemce se tam sám nemá jak dostat. Ráda chci vyhovět a pomoci, aby se zvířátko dostalo ke svému majiteli. Nicméně bohužel musím zájemce předem upozornit na vyšší cenu převozu. Jedná se totiž zpravidla o cestu uskutečněnou jen a pouze pro převoz zvířátka, kterou bych jinak neabsolvovala. Taktéž mě vlaky nepřeváží zadarmo a mě se to ani nechce zkoušet (sedět někde schoulená a schovaná před revizory), proto počítám s proplacením plné ceny jízdného (vlastním žákovský průkaz + zákaznickou slevu pro vlaky LeoExpress a Regiojet, cenu převozu se tak snažím snížit). Rovněž počítám za 1 hodinu převozu poplatek 50 Kč, neboť trávit celé odpoledne převozem Vašeho miláčka je sice příjemná záležitost, ale jsou i jiné způsoby jak využít čas.

Menší shrnutí:

Při této trase si účtuji plnou cenu za dopravu (kterou snažím se jí snížit svými slevami na vlak) + 50 Kč za 1 hodinu převozu
(př. pokud tedy kvůli převozu vyjíždím v 10hod a vracím se v 15hod =  5 x 50 Kč + cena za dopravu)

Příklad: Praha - Olomouc - Ústí n. Labem - Praha

(vyjíždím z Prahy pro zvíře do Olomouce k majiteli do Ústí n.L. a vracím se do Prahy) = 9hodin trvající převoz vlakem, cena je pak 9x 50 + 648 vlak = 1098 Kč.